Van vrijdag 9  t/m zondag 11 juni op een unieke plek op de Veluwe die niet vrij toegankelijk is voor het publiek.
Voor het vele wild en de bomen is dit dan ook hun thuis en rustgebied. Wij mogen hen met respect en in dezelfde rust bezoeken.

Een Vision Quest is een eeuwenoud overgangsritueel van de inheemse indianenstammen uit Noord-Amerika, waarbij je je alleen terug trekt in de natuur. Je maakt een innerlijke reis en je blijft op je  gekozen plek verbonden met de natuur om je heen, met alle elementen die zich dan aandienen.  Vasten kan hierbij ook een onderdeel zijn, waartoe we je zeker zullen uitnodigen. Dit ritueel wordt gezien als een poort naar meer contact met jezelf en markeert vaak een overgang naar een nieuwe fase.

Voel je de roep en en het verlangen om je voor ruim 48 uur echt te verbinden met de unieke natuur van deze plek en alles wat er leeft in jou, Welkom !
Agnes en Ron begeleiden je graag in deze bijzondere natuurlijke innerlijke reis .

Vanaf het moment dat jij voor jezelf ja zegt begint jouw voorbereiding waarin je persoonlijke verbinding met de natuur en je intentie centraal staan.
De eerste dag maak je kennis met de plek en de andere deelnemers en mag je landen in deze verstilde omgeving. Met het medicijnwiel, oefeningen/meditatie  geven we aandacht en bekrachtigen we jouw intentie voor deze dagen. We verkennen het terrein en eten samen.
De eerste nacht slapen we rond het basiskamp in je tentje of onder je tarp / hangmat.
De tweede dag staat in het teken van het vinden van je plek en je solo Quest in het bos. In gezamenlijkheid en met aandacht bereiden we ons hier op voor. Na de lunch en ceremonie stap je in de middag door de poort en nestelt je op je plek in alle rust. Daar breng je de nacht ook door, deels wakend, deels slapend in je onderkomen (tarp).  De volgende ochtend kom je weer terug door de poort met al jouw ervaringen. Na het weer landen, een ceremonie in het medicijnwiel, de deelronde en lunch,  sluiten we rond drie uur af en neem je afscheid van het gebied om met al je opgedane ervaringen weer huiswaarts te gaan.

Er is ruimte voor 8 deelnemers deze dagen.
De investering voor dit weekend is 375 euro.

Voordat je aanmelding definitief is volgt eerst een (telefonisch of persoonlijk) kennismakingsgesprek met Ron of Agnes
Wil je meer weten of je opgeven stuur een mail naar naarbuitennatuurbeleving@outlook.com en agnesmeijs@gmail.com
Bellen kan ook naar 06-33045245 (Agnes) of 06-10180321 (Ron)

Agnes volgde in 2022 de opleiding tot Vision Quest begeleider bij www.soulquest.nl 
Meer info over Ron Hoenderboom: www.naarbuitennatuurbeleving.com