Laden Evenementen

Een 7 daagse kamelentrektocht door het prachtige woestijnlandschap van de Sinaï. Met bedoeïenen al onze gidsen en kamelen als last- en rijdier.  Een samenwerking tussen Agnes Meijs als natuurbelevingsgids en Angie Barth, reisgids van www.feel-the-desert.com, die in Nuweiba woont en daar de contacten met de bedoeïenen heeft.

Er is veel aandacht voor bewuste natuurbeleving: wat geven ruimte, stilte, rots, zand, planten, water, het vuur, blauwe luchten, sterrenhemel en de wassende maan aan ons? Hoe ervaren wij de verschillende landschappen waar we door heen trekken?  Welke band ontwikkelen wij met onze kameel: het “schip van de woestijn”. Kunnen we ontvankelijk worden voor onze eigen innerlijke stem, voor onze onderlinge verbondenheid in deze grootst ruimte? We trekken in rustig tempo en slapen onder de sterrenhemel.

Kosten rond de €1095 exclusief vliegticket naar Sharm el Sheikh, transfer, fooien ( zie de website  www.feel-the-desert.com).

Vertrekdata worden nog gebaseerd op rechtstreekse vluchten tussen Sharm-el-Sheikh en Eindhoven. De data kunnen dus nog iets schuiven!

We houden de reisadviezen in de gaten en hopen tegen die tijd op een zodanige versoepeling dat groepsreizen weer comfortabel zijn..

Heb je interesse, stuur mij een mail agnesmeijs@gmail.com.
Maximaal 10 deelnemers

Ga naar de bovenkant