Nieuwsgierig naar de bovenstaande foto? Na het succes van de eerste tocht in december 2019 met www.desertjoy.nl,  staat een nu  een tweede woestijnreis gepland, dit keer in november ism Angie Barth van www.feel-the-desert.com.

 

Hierbij de aankondiging uit Angie’s nieuwsbrief over de woestijntocht: 

Met veel plezier kijken we ook uit naar een mooie Spirit of Nature woestijnreis, van 20 t/m 30 november. We lichten alvast een tipje van de sluier op… Want achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt aan deze verdiepende natuurreis in samenwerking met Agnes Meijs, een gecertificeerde Spirit of Nature gids. Het doel van deze bijzondere reis is om een diepe verbinding met de natuur te maken, en hierdoor ook met jezelf. Oefeningen met al je zintuigen, meditaties, periodes van stilte en contemplatie of opdrachten zijn enkele van de manieren om de verbinding met de natuur te verdiepen. En zo dichter bij jezelf te komen… Maak snel kennis met Agnes Meijs, op haar websiteInteresse voor deze bijzondere reis is nu al reeds groot, dus hou onze website en nieuwsbrieven goed in de gaten!

Er is plek voor maximaal 10 mensen!
Prijs rond €1095  exclusief kosten voor garantiefonds -€15-, fooien, extra consumpties, je vliegticket, transfer vanaf vliegveld en eventuele excursie naar het St. Catharina klooster en dorp. We brengen je na aanmelding op de hoogte wanneer je een vlucht kunt boeken. Hoe eerder geboekt, hoe goedkoper ( meestal). Natuurlijk mag je ook eerder komen of later weggaan.

Stuur bij interesse alvast een mail naar agnesmeijs@gmail.com  en/of naar  info@feel-the-desert.com

Heb je nog vragen, bel mij gerust 06-33045245